Wij zijn Infra Elite

Wij werken met high-tech tools & sleufloze technieken boven de grond, onder de grond.

Projecten met een hoge moeilijkheidsgraad is ons exclusieve territorium. Doordat ons in-house opgeleide team van ‘Pipeline Pro’s’ aan de hand van hightech tools & sleufloze technieken geruisloos ondergronds opereren, merkt de eindgebruiker bijna niet dat we er (geweest) zijn. Zo opereren wij bij de uitvoering van projecten boven de grond, onder de grond en klaren we samen met jou; als opdrachtgever of samenwerkingspartner, elke klus.

Onze missie en ambitie

Werken aan, en met, de toekomst van infra is onze ambitie. Uitdagingen in het werkveld zien wij als onze missies waarbij innovatie als (infra)rode draad geldt. Omgevingen managen en helpen functioneren is wat we doen. Snel, doelgericht en efficiënt. Want optimaal functionerende infrastructuur is vruchtbare bodem voor woon-, werk- en leefomgevingen.

Onze expertises

Als oplossingsgerichte ketenpartner hebben wij alle expertises in huis om infraprojecten aan te nemen en opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Van de engineering tot omgevingsmanagement en van werkvoorbereiding tot de uitvoering, én het onderhoud daarna. Als ambitieuze en innovatieve partner bieden wij een viertal sleufloze alternatieven voor de conventionele opensleuf saneringen:

 

Relinen

LMI

Foamen

Kobus

Het unieke aan dit project is dat deze werkwijze gecombineerd is met de innovatieve techniek van LMI.

Advies op maat

Infra Elite is jouw ambitieuze, innovatieve en oplossingsgerichte partner.

Meer weten over Infra Elite in het algemeen, onze sleufloze technieken in het bijzonder of wat wij specifiek voor jou en jouw project(en) kunnen betekenen? Neem dan contact op en deel jouw uitdaging. Wij bespreken de mogelijkheden graag persoonlijk.

Contact